Showbiz, Stiri

Fostul dansator al Antoniei a depăşit-o în succes!

Românul şi-a atins visul în America, ţara din care a fugit Antonia

23 (7)

Emil Rengle rimeaza cu succesul! Oradeanul care a dansat pentru Antonia a ajuns sa munceasca si sa respire pe ritm, iar efortul a fost rasplatit pe masura: a ajuns mai celebru decat frumoas cantareata!

23 (2)

La 23 de ani, Emil Rengle este un etalon de ambitie, lista lui de reusite fiind infinita! Cu siguranta multi il vor recunoaste ca fiind dansatorul Antoniei si, de cateva ori, al Innei, Alex Velea sau Loredana Groza.

23 (1)

Ce nu se stie insa este ca dansatorul oradean a ajuns pe cele mai inalte culmi dupa ce dansul a devenit pentru el practic principalul combustibil in viata.

23 (5)

Iar America nu mai este un cliseu, chiar a devenit tara tuturor posibilitatilor pentru Emil, pentru ca oradeanul a ajuns sa lucreze acolo cu cele mai mari nume din industria muzicii.

23 (8)

Vrea sa demonstreze ca totul este posibil si pana in prezent si-a indeplinit toate ambitiile. Ori cum s-ar putea numi altfel colaborarile cu Ne-Yo, Lil Wayne sau Justin Bieber?!

23 (6)

Cel mai cunoscut dansator roman a rusit sa lucreze cu toti artistii momentului si spune ca nu va renunta sa danseze si cu artistii din Romania.

23 (9)

“In America este la un nivel mult mai mare”, mult mai inalt. Aici suntem pe drumul cel bun, imi place mult ce se intampla si in tara noastra”, considera Emil.

23 (10)

Dansatorul iubeste atat de mult arta, in toate formele ei, incat a rusit chiar sa-si dezvolte si un stil vestimentar unic, inspirat din oameni, spune el. “Un dansator trebuie sa fie ca un accesoriu pentru un cantaret”.

23 (11)

In mod paradoxal, Emil Rengle nu a visat in tiparul acela clasic “de cand eram mic imi doream…”. Nu! El, de cand era mic, fugea de dans. Era atat de timid, incat ura sa invite fetele la dans. Dupa ceva timp lucrurile s-au schimbat.

“Am fost destul de norocos sa am oameni care sa ma impinga de la spate de mic”, spune Emil.

 

blank