International, Stiri

Fostul “baiat rau” al bachetului, Dennis Rodman

Declaratie soc despre liderul Nord Coreean

Dennis RodmanCu toate ca s-a jurat ca nu-l va “spune”, Dennis Rodman a dezvaluit presei cel mai mare secret din viata lui Kim Jong-un. Astfel, fostul baschetbalist , un prieten apropiat al lui Kim Jong-un, caruia chiar i-a facut o vizita la Phenian, a facut o declaratie “soc” despre conducatorul Coreei de Nord. Rodman a declarat ca liderul nord-coreean ar avea doi copii, pe care ii tine ascunsi de ochii presei. Fostul baschetbalist ar fi aflat informatia de la sotia lui Kim Jong-un, cu care liderul nord-coreean este casatorit din 2009.
„Vorbea intruna despre fiica lor cea frumoasa”, a spus Dennis Rodman despre sotia dictatorului.
Totusi, Rodman a fost de secretos in ceea ce priveste alte aspecte ale calatoriei sale in Coreea de Nord. „N-o sa va zic daca aveau toalete din aur sau alte chestii de genul asta, i-am promis lui Kim ca n-o sa va zic despre asta. Sunt multe lucruri despre care nu va pot vorbi”, a declarat fostul baschetbalist.

Totusi, Rodman l-a descris pe Kim Jong-un drept „al naibii de cool” si a precizat ca liderul nord-coreean l-a invitat la Phenian in august. „Voi sta la un palat regal”, a spus fostul baschetbalist.

blank