Featured, International

Fostul avocat al lui Trump: «Le-am plătit să facă sex cu el»

Scandal monstru la Casa Albă! Joi, fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, a pledat vinovat în faţa unui tribunal din Manhattan. El a recunoscut că a încălcat legile în interesul clientului său şi că a „oferit bani pentru a bloca ameninţările din campania electorală”.

O zi neagră pentru preşedintele republican al SUA! Michael Cohen (51 de ani) a pledat vinovat pentru opt dintre acuzaţii: cinci fapte de evaziune fiscală, declaraţii false către o instituţie financiară şi contribuţii financiare excesive la cererea unui candidat în cursa pentru Casa Albă.

Avocatul preşedintelui american, Michael Cohen, şi-a recunoscut implicarea în scandalul sexual

Cohen a recunoscut inclusiv că „le-a cumpărat tăcerea celor două bombe sexy care au făcut sex cu Donald Trump”. Iepuraşul Playboy Karen McDougal (47 de ani) a primit 150.000 de dolari după ce a semnat un contract de „confidenţialitate” la scurt timp după alegerile prezidenţiale din noiembrie 2016. Ea a recunoscut că a făcut sex cu Trump de „zeci de ori, inclusiv în Turnul Trump aflat în Manhattan”. Cel care s-a ocupat de „tăcerea” bombei sexy a fost Cohen.

Karen McDougal, 47 de ani, fost iepuraş Playboy, susţine că a făcut sex cu preşedintele, inclusiv în Turnul Trump

Tot el a negociat şi cu starleta porno Stormy Daniels (39 de ani), pe care a „cumpărat-o” cu 130.000 de dolari, pentru partidele de sex pe care le-ar fi avut cu Trump în 2006, când Melania Trump era gravidă cu Barron.

Stormy Daniels, 39 de ani, a avut parte de mai multe partide incendiare cu Trump în 2006

În afară de cele două, Summer Zervos, o participantă la emisiunea „Apprentice” a anunţat că intenţionează să îl dea în judecată pe actualul preşedinte al SUA pentru „hărţuire sexuală”.

Şi cum o nenorocire nu vine niciodată singură, presa americană readuce pe tapet implicarea Rusiei în influenţarea alegerilor prezidenţiale americane. Paul Manafort, fostul şef de campanie al lui Trump, a fost găsit vinovat în opt fapte de evaziune fiscală, fraudă şi ascunderea unor conturi bancare. Procurorii au arătat că Manafort a strâns 65 de milione $ în conturi din străinătate, între 2010 şi 2014 şi a făcut împrumuturi suspecte de 20 de milioane de dolari în timpul activităţii sale politice din 2015, din Ucraina. Casa Albă nu a comentat evenimentele de joi.