Chefi la cuțite
Showbiz

Foștii jurați de la Chefi la cuțite, dați în judecată de Antena 1. Ar putea rămâne faliți

Antena 1 urmează să-i dea în judecată pe foștii jurați de la Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Aceștia nu și-au respectat contractul și au intrat în război cu televiziunea la care au lucrat ani de zile.

Sezonul 12 al emisiunii „Chefi la Cuțite”, Antena 1, s-a încheiat miercuri, 18 octombrie. S-a terminat și colaborarea celor trei jurați cu această televiziune. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au anunțat că și-au dat demisia din cauza oboselii. Filmările s-au amânat pe termen nelimitat, până la găsirea altor jurați care să-i înlocuiască pe cei trei. Marea problemă este că Antena 1 pierde sume de bani uriașe din cauza celor 3 bucătari și a decis să-i dea în judecată.

Antena 1 îi dă în judecată

Cei trei jurați vor fi nevoiți să plătească despăgubiri de un milion de euro. O sursă apropiată acestora a declarat că nu există șanse ca bucătarii și patronii televiziunii să se înțeleagă pe cale amiabilă. Sursa a mai spus că televiziunea a pierdut mulți bani și că nu îi va ierta pe foștii jurați.

Chefi la cuțite

„Emisiunea are publicitate de milioane de euro. Dacă show-ul nu este filmat și apoi difuzat la timp, banii se vor pierde, publicitarii se vor retrage. Emisiunea a fost deja amânată, deși acolo lucrează o echipă uriașă de oameni. După schimbarea juraților și, cel mai probabil, și a conceptului emisiunii, toate contractele se vor rediscuta. Prejudiciile aduse sunt uriașe, este un pas corect și firesc ca trustul Intact să-i dea în judecată pe cei trei bucătari”, a spus o sursă.

Sursa a mai spus că televiziunea a pierdut mulți bani și că nu îi va ierta pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Aceasta a declarat că nimeni nu se aștepta ca cei trei să plece și că s-a ajuns prea departe.

„Clauzele sunt foarte clare și foarte bine stipulate, nu există loc de interpretare a legii. Clauzele contractuale se învârt cam în jurul aceleiași sume pentru vedetele de calibru ale Antenei 1: un milion de euro. Deci, cel mai probabil, la atât se vor ridica cererile de despăgubire și pentru fiecare dintre cei trei chefi. Mai există posibilitatea ca avocații ambelor părți să se înțeleagă pe cale amiabilă, însă este greu de crezut că mai există o altă cale, ținând cont de nivelul la care s-a ajuns”, au declarat surse avizate pentru cancan.ro.

blank