Lucy Robson
Sport

Fosta sportivă Lucy Robson face 5 milioane € pe an cu o idee care poate părea banală

Lucy Robson (26 de ani) a renunțat la golf, marea pasiune a vieții ei, iar acum a dat lovitura și a ajuns milionară.

Fosta sportivă câștigă acum sume importante de bani, cu postările de pe rețelele sociale. Pe lângă contractele de imagine pe care le are cu marile companii din domeniul golfului, Lucy Robson câștigă aproape o jumătate de milion de euro lunar datorită conținutului pe care îl încarcă pe o platformă de socializare pentru fani.

Acolo, fosta jucătoare de golf își taxează urmăritorii cu 15 dolari pe lună. Lucy Robson are acum aproape 30.000 de subscriberi, astfel că se alege în fiecare lună cu peste 400.000 de euro. Într-un an, britanica încasează aproximativ 5 milioane de euro cu ajutorul acestei platforme. La această sumă sunt adăugate și contractele de sponsorizare.

Lucy Robson s-a lăsat de golf și a ajuns milionară

Lucy Robson (26 de ani) avea asigurată o carieră strălucită în golf, însă a ales să lase sportul pentru a deveni influenceriță pe internet.

Fosta sportivă, născută în Londra, s-a apucat de sportul cu crosa la 10 ani, când a plecat în Statele Unite ale Americii. În scurt timp, a început să participe la diverse turnee naționale sau internaționale.

La 14 și 15 ani, ea a câștigat premiul pentru Jucătoarea Anului din Treasure Coast, iar la 16 ani era clasată pe locul 74, cea mai bună poziționare din cariera sa.

Totuși, britanica a ales să nu mai joace deloc golf profesionist, ci doar la nivel de amatori. Robson a început să posteze conținut pe internet, pe contul său de Instagram, unde se fotografiază jucând golf sau chiar postează tutoriale pentru anumite execuții.

Femeia a adunat, de cinci ani încoace, un milion de urmăritori pe Instagram, iar fiecare postare primește câteva zeci de mii de aprecieri. Din toate contractele de imagine pe care le-a obținut de-a lungul timpului, Robson câștigă aproximativ 400.000 de dolari lunar, fiind deja milionară.