Alex Velea a divorțat de soția sa, o frumoasa mulatră pe nume Ana în 2014. Artistul a luat această decizie după ce s-a îndrăgostit iremediabil de Antonia.

Ana a trecut cu greu peste momentul divorțului. Fosta soție a lui Alex Velea, s-a trezit că a rămas singură și cu sufletul răvășit. Pentru a putea trece mai ușor peste acest moment, Ana s-a retras pentru cîteva zile la Londra, la tatăl său. Apoi, aceasta s-a întors în România și a încercat să-și vadă mai departe de viață.

Ana a renovat casa în care a locuit cu Alex Velea, iar apoi a încercat să se dedice afacerilor deschizând o sală de fitness. Acum, Ana pare că a depășit momentul greu prin care a trecut și se pregătește să devină medic cu acte în regulă.

Citeste si...
Alex Velea are tatuaje si cu sotia Ana si noua iubita Antonia?

Aceasta este în anul șase la Facultatea de Medicină “Carol Davila”, iar în noiembrie urmează să dea examenul de rezisdențiat. ”Va merge mai departe pe Psihiatrie. La sfârșitul anului va sustine examenul de rezidențiat și este foarte stresată. Are mult de învățat, are de făcut și un proiect. Ana este considerată de profesori o fată modestă, cu mult bun simț și conștiincioasă. Unii colegi o văd arogantă. Nu este un geniu în medicină, dar se va descurca bine, pentru că îi place. A fost fascinată încă din anul trei de medicină de psihiatrie. Tocmai de aceea a și cerut să facă un stagiu special pe această specializare”, a spus un apropiat al acesteia.