Politic, Stiri

Fosta PRM-stă a lui Vadim Tudor, un dezastru la Bac!

Femeia cu cei mai mari sâni din politică nici acum nu a promovat Bacalaureatul. Anca Cârcu (30 de ani) a încercat de multe ori, fără succes însă, să promoveze examenul de Bacalaureat. De fiecare dată, notele obţinute de sexy politiciană au fost mult mai mici decât s-ar fi aşteptat.

carcuDupă ce a fost exclusă din Partidul România Mare, PRM, ca urmare a nenumăratelor certuri în presă cu fostul lider al partidului eurodeputatul C.V.Tudor, Anca Cârcu a mai primit o lovitură „mortală”.

Femeia cu cei mai mari sâni din politica românească nu a putut nici de acestă dată să termine liceul, ea nereuşind să promoveze examenul de Bacalaureat.

Dar are, totuşi, o „performanţă”! Anca Cârcu a primit aproape aceleaşi note cu cele din sesiunea din vară. Se pare că matematica şi fizica sunt materii care nu îi sunt deloc pe plac Ancăi Cârcu întrucât, aceasta nu a reuşit să ia nici măcar nota 2. Spre exemplu, la mate a luat nota 1,34.

După eşecul înregistrat în sesiunea de vară, sexy politiciana promitea că în toamnă va fi mult mai bine pregătită şi îşi va împlini visul: va obţine diploma de absolventă.

„Îmi pare rău că am fost proastă şi nu m-am pus cu burta pe carte, să trec acest examen important din viaţa mea. M-am ocupat mai mult de Vadim, decât de viitorul meu. Se vede că politica nu face cea mai bună casă cu învăţătura”, declara Cârcu.

Dar nici acum femeia nu şi-a pus… sânii, măcar, pe carte şi să mai acumuleze ceva, dacă tot s-a înscris la exemene. Măcar pentru drumurile până la şcoală, să nu le facă degeaba, şi tot putea să înveţe câte ceva.

Uneori, Corneliu Vadim Tudor se pare că dăunează învăţăturii!

blank