International, Stiri

Fosta mireasă minoră şi-a găsit iubit apropiat de vârsta ei!

Cum arată bărbatul care a cucerit-o după divorţ pe Courtney Stodden

mireasa minora

Atunci cand a divortat de sotul ei, actorul Doug Hutchison, Courtney a spus ca de vina pentru esecul relatiei este diferenta de varsta prea mare dintre ei. Se pare ca varsta n-a fost un impediment acum 3 ani, cand s-a casatorit la doar 16 ani cu un barbat de 50 de ani, dar intre timp Courtney si-a schimbat parerea.

In noiembrie, tanara pe care presa a denumit-o „mireasa minora” a intentat actele de divort, desi a continuat sa locuiasca cu fostul sot si sa-l pastreze in postura de manager.

mireasa 1

Zilele trecute, insa, Courtney, care si-a facut o schimbare radicala de look si a renuntat la blond pentru un brunet, a fost suprinsa de paparazzi la cumparaturi de brad cu un alt barbat. Judecand dupa gesturile de tandrete dintre ei, se pare ca barbatul neidentificat este noul iubit al adolescentei dornice de faima.

Desi ziarele nu au aflat inca varsta noului iubit, cu siguranta este mai tanar decat fostul sot, la cei 53 de ani ai sai! Si, in plus, are un efect pozitiv asupra lui Courtney, daca judecam dupa vestimentatia ei, mult mai putin sumara decat de obicei.

Se pare ca mireasa minora a renuntat in sfarsit la rochii mini decoltate si a pus pe ea o pereche de pantaloni lungi si un top care nu-i lasa la vedere silicoanele. Sa fie acesta primul pas dintr-un proces de maturizare pentru Courtney? Ramane de vazut.

blank