Showbiz, Stiri

Fosta membra a trupei POPS face pe dura cu barbatii

Diana Bisinicu a povestit cum l-a pus la punct pe un admirator exagerat de-al ei

Diana BisinicuFost membra a trupei POPS, Diana Bisinicu, a povestit pentru Antena 2, cum a reusit sa puna la punct un obsedat. Este vorba despre un barbat care a incercat sa intre cu forta in viata Dianei, a incercat sa o abordeze si sa o cucereasca. Insa intereseul ei pentru misteriosul barbat a incetat sa mai existe din momentul in care acesta a inceput sa ii etaleze cu cate femei a fost el la viata lui.

Diana nu este deloc socata de initiativa barbatului, mai ales ca blonda sexi arata senzational chiar si dupa nastere.

“La un moment dat ma tot suna un personaj care se credea ca fiind “cel mai cel”, caruia toate femeile trebuiau sa ii cada la picioare. Nu era genul meu. Ii răspund si ma intreaba: “Auzi stii cine e fata aia? Eu am tunat-o .” “Si care e faza?” “Stii ca eu am mai fost si cu aia si cu aia” “Si??” “Pai, vreau sa iesim.”

Cred ca nu stii cu cine vorbesti acum, sincer. Pe mine nu ai sa ma cuceresti niciodata cu astfel de chestii. Insultand fetele cu care ai fost, nu ai cum sa ma cuceresti. Eu am cantat toata noaptea. Am stiut ca a facut un efort sa ma vada, dar la mine n-au avut niciodata succes barbatii care mi-au prezentat lista lor de cuceriri. La trei dimineata, m-am indreptat spre masina. A venit sa-mi vorbeasca. M-am urcat in masina si am plecat. I-am zis doar atat: “Te-am chemat eu ? Nu, si atunci de ce ai venit?”, a spus Diana.