Showbiz, Stiri

Fosta iubită a lui Adrian Cristea s-a „tunat”.

Se tratează cu ace după eşecul amoros cu Cristea! Carla Olos, femeia care a rezistat doar o lună într-o idilă cu „prinţul”, a ajuns la medicul estetician. Roşcata a vrut o schimbare de look, aşa că şi-a făcut o intervenţie de mărire a buzelor. Fosta iubită a fotbalistului şi-a injectat acid hialuronic, însă efectul brusc a bulversat-o până şi pe ea.

Carla Olos preferă să nu se privească pentru moment în oglindă. Deşi ştia că imediat după intervenţie, buzele ei nu vor arăta deloc natural, roşcata tot nu se poate obişnui cu ideea.

„Ştiu că se vor mai dezumfla, dar mi se par parcă foarte mari. Sper ca buzele mele să arate aşa cum mi-am dorit. Nu-mi rămâne acum decât să aştept şi să mă rog că totul va fi  bine”, ne-a spus Carla.

Tânăra are 25 de ani şi este originară din Buzău. Până acum a stat departe de lumea mondenă, ocupându-se de studii. A terminat Jurnalismul şi Actoria. În urmă cu o lună i-a pus pe jar inima lui Adrian Cristea, însă după ce s-a convins că fotbalistul nu poate fi bărbatul unei singure femei a preferat să stea departe de el.

blank