Showbiz, Stiri

Fosta iubita a logodnicului Laviniei Pintea o pune la zid pe aceasta!

Dupa ce a anuntat ca si-a gasit, in sfarsit, iubirea si fericirea, Lavinia Pintea, fosta sotie a actorului Adrian Pintea traieste din nou o drama. O femeie o acuza ca i-a furat barbatul cu care s-a iubit 15 ani.

61571137

Antonela Eremencu este fosta iubita a logodnicului Laviniei Pintea. Femeia sustine ca vaduva celebrului actor i-a distrus o relatie de foarte multi ani. Desi a stiut ca cei doi sunt foarte buni prieteni, nu vroia sa creada ca intre ei ar putea fi ceva mai mult.

otul s-a terminat la sfarsitul lui august, cand a aflat ca el vrea sa aiba o relatie cu Lavinia. A anuntat-o sec, la un restaurant, iar de atunci nu s-au mai intalnit.

“M-a pupat pe frunte! Mi-a spus ca trebuie sa ne despartim. Eu i-am spus ca singura care ne poate despartie Lavinia si nu a negat. Era singura lui prietena. Cea mai apropiata prietena, imi vorbea despre ea ca prietena, vroia sa mergem, sa o vizitam, dar nu am avut curiozitatea sa o cunosc! Nu am simtit acest lucru.”, a povestit Antoanela.

61571138

Antoanela povesteste ca era foarte fericita alaturi de Laurentiu si ca nimic nu anunta ca se intampla ceva. Acesta era prieten foarte bun cu Lavinia Pintea, de ani de zile.

“Simt ca isi cladeste fericirea pe nefericirea mea! Desi Lavinia a spus peste tot ca nu este asa, asa e. Am plans pana nu am mai avut lacrimi!”, a spus femeia cu lacrimi in ochi.

Laurentiu, dependent de jocuri de noroc

Antoanela sustine ca a fost alaturi de Laurentiu intr-o perioada foarte grea, el fiind dependent de jocuri de noroc. Pasiunea barbatului a costat-o scump pe fosta sa iubita.

“Pariuri sportive, jocuri electronice, de foarte multe ori am fost si l-am luat. Foarte multi ani l-am sprijinit cu bani, dar mi-am dat seama ca imi fac mai mult rau decat bine. I-am dat foarte multi bani. A facut credit la banca pentru asta!”, a mai spus Antonela, in emisiunea “La Maruta”.

“Nu stiu cu ce am gresit!”

Antoanela sustine ca nici Laurentiu si nici Lavinia Pintea nu i-au dat vreun semn ca ar gresi cu ceva sau ca este o relatie intre ei. Tanara abia a avut puterea sa ii inapoize lucrurile fostului iubit.

“Singurul lucru pe care le-am facut a fost sa ii inapoiez lucrurile pe care le aveam la mine. Am chemat-o pe sora lui si i le-am dat. Mi-e teama ca ma voi intalni cu el si cu ea pe strada tinandu-se de mana. Nu stiu cu ce am gresit de mi s-a intamplat mie lucrul asta.”, a mai spus femeia.

61571136

Trebuia sa se casatoreasca

Antonela a fost ceruta de sotie de catre Laurentiu, iar totul a fost facut conform datinei, anuntandu-si inclusiv parintii. Pana la urma, cei doi s-au rezumat la a locui impreuna.

“In 2007 m-a cerut, am fost la familia mea, ne-am mutat impreuna, dar nu am mai oficiat relatia. Am aflat din ziare ca se iubeste cu Lavinia Pintea!”, a mai spus Antonela.