Mihai Bendeac
Showbiz

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac devine vedetă TV. Ce emisiune va prezenta tânăra

Mihai Bendeac a avut în urmă cu mai mulți ani o scurtă relație cu o cunoscută actriță de la noi. Până acum ea a apărut la TV doar ca actriță în pelicule de comedie, însă acum va apărea în ipostaza de prezentatoare TV.

Mirela Zeța, cunoscută în special pentru rolul ei din serialul „Mondenii”, este noua prezentatoare de la „Gala umorului”, proiectul găzduit de 18 sezoane de către actorul Dragoș Huluba. Până în prezent acesta a avut mai multe actrițe colege de platou, ultima fiind Corina Dănilă.

Mirela Zeța, noua prezentatoare de la „Gala umorului” de pe TVR

Actrița are o legătură îndelungată cu TVR, după cum declară chiar ea. „Există o legătură a mea cu TVR care s-a format în toți acești ani. Cred că o emisiune de umor este necesară în aceste timpuri încărcate de griji. O emisiune care să îi binedispună pe telespectatori, poate chiar să îi facă să râdă, este plusul de care toți avem nevoie”.

Pe Mirela Zeţa o putem vedea la Teatrul de Comedie în „Spiritul de familie” sau „Șeful sectorului suflete”, la Teatrul Metropolis în piesa „Dragostea durează 3 ani”, la Centrul cultural Lumina, în „Liliom”. Și tot la Teatrul de Comedie se pregătește o premieră: piesa „Căsătoria”, de Gogol.

Mihai Bendeac

Actrița a avut în trecut o relație de scurtă durată cu celebrul actor Mihai Bendeac, care a mărturisit că deși nu a durat mult, a fost superb. „Eram în facultate, prin anul doi. Ce vremuri! N-a durat foarte mult, dar a fost superb și am avut multe de învățat de la ea. Nu am fi putut să rămânem împreună, întrucât avem personalități ce se lovesc mereu cap în cap”, spunea actorul în urmă cu mulți ani.

Ce va pregăti prima ediție a emisiunii

Prima ediție a „Galei umorului” va fi transmisă vineri, 24 martie 2023, la ora 21.00. Se vor putea vedea, printre altele, o scurtă scenetă din Arhiva de Aur, cu caracter satiric, nedifuzată de peste trei decenii.

„Ne vom bucura de un monolog comic realizat de Grigore Pop, al cărui protagonist este Dem Rădulescu. Apoi, un scheci din anul 1993, cu Puiu Călinescu şi Mihai Stoenescu, un alt moment foarte bun cu Rodica Popescu Bitănescu şi Rodica Sanda Țuțuianu, după un text de Tudor Mușatescu, precum şi varianta originală a celebrului Cine e Didina?, jucat iniţial undeva la începutul anilor ’80, de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. Nu în ultimul rând, o vom revedea pe Tamara Buciuceanu Botez interpretând în stilul său inconfundabil un monolog despre gospodine” a dezvăluit Cosmin Dumitru, producătorul emisiunii „Gala umorului”, potrivit TVR.

blank