Fosta iubită a fotbalistului Boateng
Featured, International

Fosta iubită a fotbalistului Boateng, găsită moarta în apartament

Kasia Lenhardt, fosta iubită a jucătorului Jerome Boateng, de la Bayern Munchen, a fost găsită moartă în apartamentul său din Berlin, la o săptămână după ce se despărțise de starul echipei bavareze.

Fosta iubită a fotbalistului de la Bayern Munchen, Jerome Boateng, Kasia Lenhardt (25 de ani), a fost găsită moartă apartamentul său de către autoritățile din Berlin. Cei doi se despărțiseră în urmă cu doar o săptămână, după ce stătuseră 15 luni împreună.

Autoritățile germane anchetează decesul, iar prima variantă este că modelul, născut în Polonia, s-a sinucis. Drama este cu atât mai mare cu cât Kasia Lenhardt a încetat din viață chiar în ziua în care copilul ei (dintr-o relație anterioară) a împlinit șase ani.

Iubita fotbalistului și Boateng au fost împreună un an și trei luni, iar după ce s-au separat modelul a fost extrem de afectat. Fotbalistul a acuzat-o că l-a șantajat și a spus în presă că fosta lui iubită avea probleme cu alcoolul.

Înainte să moară, tânăra a postat un ultim mesaj pe contul ei de Instagram, urmărit de 236 de mii de oameni. ”Acum este unde tragi linie. De ajuns!”, a scris Kasia Lenhardt, în urmă cu câteva zile.

Din câte se pare, Kasia locuia într-un apartament de lux din Charlottenborg (cartier berlinez), care ar fi aparținut chiar fostului ei iubit, Boateng.

”Boateng a zis câteva lucruri urâte despre Kasia!” Ce a făcut fotbalistul lui Bayern, după ce ex-iubita sa a murit
”Ieri a fost ziua fiului ei, Noah. Era singură acasă, iar un membru al familiei a sunat la poliție pentru că nu dădea de ea”, a povestit o prietenă a tinerei, potrivit Daily Mail.

”A murit la o săptămână după ce Jerome a acordat un interviu în care a declarat că relația lor s-a încheiat. A zis câteva lucruri urâte despre Kasia, iar ea a fost extrem de afectată”, a adăugat aceeași sursă.

Între timp, Jerome Boateng a părăsit cantonamentul lui Bayern Munchen de la Doha, unde formația bavareză participă la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Fotbalistul de 32 de ani s-a întors în Germania de urgență, după ce a discutat cu antrenorul Hansi Flick. ”Jerome a venit în camera mea și m-a întrebat dacă poate să se ducă acasă. Nu va fi disponibil pentru următoarele meciuri”, a zis tehnicianul lui Bayern.


blank