Showbiz, Stiri

Fosta dansatoare a lui Florin Salam se rupe în figuri… doar în chiloţi

Daniela a renunţat la „regele manelelor” pentru un alt artist!

 Salam dansatoare

Dansatoarea care a devenit celebra prestand alaturi de Florin Salam s-a intrecut pe ea in cel mai nou videoclip de manele care circula pe internet! Daniela Stan apare in cele mai sexy ipostaze in clipul lui Bogdan Artistu, “Sunt femeie libera”!

salam 2

Daniela Stan nu mai este “dansatoarea lui Salam”! Tanara de doar 19 ani a urcat rapid pe treptele succesului, astfel ca in prezent este una dintre cele mai vanate fete pentru videoclipurile de manele!

salam 3

Eleva de liceu apare si in ultimul clip al manelistului Bogdan Artistu si se misca demential, mai ales ca joaca in cateva ipostaze inedite! Daniela nu mai apare in celebrele ei costume cu paiete si foarte colorate ci mult mai naturala! Fara indoiala, scena care face deliciul manelistilor este cea in care dansatoarea sare intr-un pat de hotel si este imbracata doar in chiloti!

salam dansaroare1

Ciudat este insa ca acesta piesa, “Sunt femeie libera”, este cantata de un barbat! “Sunt femeie libera, fara obligatie si fac ce vreau, fac ce vreau; sunt asa si nu ma schimb si de nimeni nu depind, nu vreau sa mai depind; socoteala nu mai dau, nu mai dau, nu mai dau, iubesc pe cine vreau; ce pofteste inima am sa-i dau, am sa-i dau, ce-i frumos aleg si iau; nu mai vreau sa fiu mintita, nu mai vreau, nu mai vreau din interes sa fiu iubita!” sunt versurile lui Bogdan Artistu!

 

 

blank