Actualitate, Stiri

A fost sau n-a fost lacrimă adevărată?!

Gigi Becali pare că-şi porneşte plânsul l-a comandă, în special când este filmat. De când e închis la Jilava, ca urmare a condamnărilor din dosarul “Valiza” şi din cel al schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării, Gigi Becali (55 de ani) pare să nu se fi schimbat foarte mult.

Untitled-19_98_58cdac408dNu lasă nici o clipă mătăniile pe care le poartă pe post de brăţări şi se închină de fiecare dată când trece cu duba închisorii pe lângă vreo biserică. Ieri însă, atunci când era filmat de ziarişti în timp ce-şi făcea semnul crucii, Gigi a lăsat impresia că l-a podidit plânsul.

Abătut şi parcă fără vlagă în el, Gigi Becali, aflat în duba poliţiei, a încercat să-şi ascundă ochii înlăcrimaţi.

Dis-de-dimineaţă, Becali a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti, unde spera să-i poată convinge pe judecători că magistraţii de la instanţa inferioară au greşit atunci când i-au mărit cu şase luni perioada pe care el trebuie s-o petreacă în spatele gratiilor.

Untitled-20_92_3b8e04af74Din motive procedurale însă, procesul a fost amânat până la începutul lunii viitoare. La finalul şedinţei de judecată de ieri, patronul Stelei a intrat din nou în dialog cu magistraţii, mulţumindu- i preşedintei de complet că l-a judecat drept, dar “cu zâmbetul pe buze”.

Imediat ce a ajuns însă în duba ce urma să-l ducă înapoi la puşcărie, starea lui Becali s-a schimbat brusc şi, în numai 10 minute, a trecut de la glumă la evlavie şi în final la tristeţe, scăpând chiar şi o lacrimă. Nu se ştie dacă a jucat teatru sau nu, însă atunci când a realizat că e filmat, le-a zâmbit ziariştilor şi le-a făcut cu mâna, s-a închinat şi, ulterior, s-a şters la ochi ca şi cum ar fi izbucnit în lacrimi.