Actualitate

Fost prim ministru si europarlamentar român are vilă cu 20 de camere pe plajă

Un europarlamentar român îşi face vacanţele pe litoralul românesc, la Olimp, într-o casă de două etaje, construită în urmă cu câţiva ani, chiar pe plajă. O casa care este insa a sa…
IMG_1076
Devenit în ultimii ani un politician discret, fostul premier Theodor Stolojan îşi petrece concediile la vila sa cu 20 de camere de pe litoral. Stolojan se retrage la vila sa impunătoare de la mare, alături de familie. În plus, îşi invită şi câţiva prieteni apropiaţi şi locuieşte acolo, chiar şi o luna de vară, cât ţine vacanţă.
Casă este situată în apropierea staţiunii Olimp şi se află în imediată apropiere a unui complex rezidenţial de lux construit de o firmă din străinătate. Imobilul europarlamentarului se întinde pe două etaje, are 20 de camere şi se află pe plajă, unde are şi şezlonguri proprii.
 
„Casă este veche de câţiva ani şi a fost construită de Stolojan că o reşedinţa de vacanţă. Este una dintre cele mai importante din zona, însă nu le întrece în opulenţă pe cele ale afaceriştilor de pe litoral. Deşi pare mare, este o vila decentă, iar când vine în staţiune, el este un tip popular şi respectuos”, au povestit persoane de la faţă locului, pentru wowbiz.ro.
blank
blank