Featured, Sport

Fost fotbalist la Națională, vânzător de înghețată în Parcul Circului

Fostul internațional Dacian Varga, jucător care are în palmares titlul în Liga 1 și meciuri în UEFA Champions League, încearcă să aibă același succes și în afaceri. Pentru început, ex-mijlocașul Sportului Studențesc deprinde tainele comerțului, vânzând înghețată la un chioșc din Parcul Circului.

Proprietar al mai multor astfel de spații comerciale, Varga a profitat de redeschiderea parcurilor și făcut și el același lucru cu unitățile sale. La una dintre acestea, în Parcul Circului, duminică le-a oferit înghețată clienților chiar Dacian Varga, fotbalistul care semăna teroare printre steliști și dinamoviști când juca împotriva lor.

Conform sport.ro, Dacian Varga este bucuros că repornesc afacerile, având pierderi serioase cauzate de restricțiile impuse pe perioada pandemiei de Covid-19. Fiindcă nu mai făcea față comenzilor, Varga a servit chiar el înghețată, sucuri, dulciuri, popcorn şi jucării, după cum era dorința celor mici, principalii clienți.

Dacian Varga (născut în 1984, la Petroşani) este fiul lui Ioan Varga, fost fotbalist la Dinamo. Și-a făcut junioratul în Regie, iar la profesioniști a evoluat pentru formațiile Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni, Rapid, Kuban Krasnodar, FC Vaslui, Craiova, ASA Tg. Mureş și Petrolul. S-a retras de la CS Dinamo, în Liga a 4-a.

Are în palmares un titlu de campion al României cu Unirea Urziceni (sub comanda lui Dan Petrescu, în 2008/ 2009). În echipa națională a evoluat de patru ori.