Life, Stiri

A fost descoperit secretul care topeşte rapid grăsimea de pe abdomen

Succesul metodei te scapă de istovitoarele diete!

abdomen

Daca ai chiar si jumatate de kilogram in plus, acesta se va vedea mai mult ca sigur in regiunea abdomenului si este stiut cat de greu scapi de burta si de “colacei”. In prezent, insa, o noua teorie ar putea revolutiona eterna lupta cu grasimea de pe abdomen.

O solutie simpla si la indemana oricui pentru a scapa rapid de burta este vitamina C. “Este o vitamina comuna, dar nu realizam ce rol important joaca in reglarea nivelului de zahar din sange”, spune dr. Natasha Turner, care a publicat recent un studiu ce arata ca administrarea unei doze de 1.000 mg de vitamina C, timp de sase saptamani, ajuta la reglareaza nivelului de zahar din sange, precum si la scaderea colesterolului si insulinei.

Potrivit unui studiu condus de dr. Turner, consumul de vitamina C ajuta la o mai buna functionare a sistemului digestiv si la o ardere mai eficienta a grasimilor. Asadar, daca vrei sa mananci sanatos si sa slabesti in acelasi timp, nu omite alimentele bogate in vitamina C, mai ales citricele si legumele proaspete.