International, Stiri

A fost cu Mick Jagger, insa nevoia ei de a consuma droguri si alcool pentru a face sex le-a incheiat relatia. Afla despre cine este vorba

Era considerata una dintre cele mai frumoase femei ale anilor ’60, dar nimeni nu a stiut ce drama se ascunde in spatele chipului angelic al lui Marianne Faithfull, cantareata dezvaluind intr-un documentar ca au fost necesari ani buni sa se obisnuiasca sa faca sex fara sa fie drogata sau beata.

45Marianne, acum in varsta de 66 de ani, sustine ca nu i-au placut niciodata barbatii, motiv pentru care nu s-a putut bucura niciodata de partidele de sex, cu toate ca era considerata una dintre frumusetile anilor ’60. Vedeta a marturisit ca mama si bunica ei au fost abuzate de soldatii Armatei Rosii, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, ura celor doua femei fata de barbati transmitandu-se si asupra ei. Acest lucru a afectat-o enorm, ajungand sa nu se poata bucura de barbati sau de sex.

5Cantareata a marturisit in cadrul documentarului ca, pentru a face sex, avea nevoie de droguri sau alcool, motiv pentru care s-au incheiat multe din relatiile sale, inclusiv cea cu Mick Jagger.

fdsfsd„Il iubeam si ma iubea, dar am plecat pur si simplu. Nu stiu de ce. Am simtit ca trebuia sa merg mai departe. Am suferit si mi-a fost foarte greu pentru ca il iubeam”, a declarat Marianne. (D.A)

blank