Actualitate, Stiri

Focuri de armă la Cora Militari!

Victimele se pare că îl cunosc pe agresor

politia_nu_treceti_poza_48638200

Cele trei victime şi autorul atacului armat de la Cora Militari se cunoşteau şi chiar locuiau în acelaşi bloc, ei luându-se la ceartă în timp ce stăteau la coadă în supermarket şi continuând afară, când unul dintre ei a scos un pistol cu bile şi a tras în ceilalţi, potrivit unor surse din Poliţie.

Sursele au declarat că cei doi bărbaţi şi femeia care au fost împuşcaţi, sâmbătă seară, în zona Cora Militari, se cunoşteau între ei şi îl cunoşteau şi pe agresor, toţi patru locuind în acelaşi bloc.

Femeia şi cei trei bărbaţi implicaţi în incident s-ar fi luat la ceartă în timp ce se aflau la coadă în supermarket şi au continuat să se certe şi după ce au ieşit din magazin. Atunci, unul din bărbaţi a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănindu-i pe ceilalţi doi şi pe femeie. Atacatorul a fugit de la locul incidentului fiind în prezent căutat.

Întrebat dacă a fost vorba de o reglare de conturi între interlopi, unul din anchetatorii de la faţa locului a negat, precizând că a fost un conflict spontan, care a început cu o ceartă între două femei.

În jurul orei 17.57 a fost făcut un apel la 112 prin care s-a anunţat că în apropierea unui supermarket din cartierul Militari din Capitală a avut loc un conflict violent, în urma căruia mai multe persoane ar fi fost rănite cu o armă de foc.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti Daniel Vasile a precizat că este vorba de doi brăbaţi şi o femeie, atacul având loc pe Bulevardul Iuliu Maniu, în zona Cora Militari.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a spus că cele trei victime sunt conştiente. La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe SMURD şi o alta a Serviciului de Ambulanţă.

„Una dintre victime are o plagă abdominală, iar celelalte două sunt rănite la cap şi la gât. Sunt în stare stabilă, conştiente. Vor fi duse la spitalele de urgenţă din apropiere”, a adăugat Opriţa. Una dintre victime, o femeie, şi-a piersut un ochi, potrivit declaraţiei dr. Monica Pop, directorul Spitalului de Oftamologie din Bucureşti.

 

 

 

blank