Stiri, Ultima Ora

Focuri de armă în faţa unui liceu

Un copil de doi ani este în stare de şoc

 arfuiala

Incident deosebit de grav în Alexandria unde un bărbat a tras mai multe focuri de armă într-o maşină. Totul s-a întâmplat lângă un liceu din oraş şi a pornit de la cearta dintre două femei. Cele două şi-au chemat soţii în ajutor. Acum un copil de doi ani este în stare de şoc.

Un bărbat din Alexandria a tras mai multe focuri de armă într-o maşină în care se aflau doi oameni şi copilul lor. Scandalul a pornit de la o ceartă între două femei care şi-au chemat soţii în ajutor, iar unul dintre ei a venit cu arma. Incidentul s-a petrecut în faţa Liceului Tehnologic NR 1 din Alexandria.

Cele două femeie sunt colege la seral şi conflictul între ele a îzbucnit în timpul orelor. După ce s-au înjurat şi ameninţat reciproc, femeile şi-au chemat în ajutor bărbaţii. Aceştia au venit repede la şcoală, unul cu un taxi, celalălt cu maşina personală şi s-au întâlnit chiar în faţa unităţii de învăţământ. Furios, unul dintre ei a tras mai mute focuri de armă cu un pistol cu bile în maşina în care se aflau trei persoane: colega soţiei sale, soţul acesteia şi copilul lor de numai de doi ani.

Gloanţele au spart unul dintre geamurile autoturismului, iar micuţul care se afla pe bancheta din spate a maşinii a suferit un şoc. Poliţiştii veniţi la faţa locului au încercat să calmeze spiritele. Pistolarul s-a ales cu dosar penal şi va trebui să răspundă acum în faţa legii.

 

blank
blank