Are planuri mari: “Cu banii lui vreau să… “

  Vadim2

Imediat dupa ce judecatorii au stabilit ca Ancuta Carcu sa primeasca daune de 3.000 de lei la “Tribun” , buneta a izbucnit si a promis ca nu se lasa pana nu obtine 100.000 de euro de la politician.

Carcu 2

Expresiile triviale lansate in cadrul unor emisiuni au fost taxate la acea vreme de Consiliul National al Audiovizualului, insa acum si de catre jduecatori. Pentru ca fosta subalterna a lui Vadim l-a dat in judecata dupa ce acesta a avut un limbaj trivial la adresa ei. Desi a cerut daune de 100.000 de euro, judecatorii au considerat ca Ancuta trebuie sa primeasca doar 1.000 de lei.

Carcu 6

“O c***a si o prostituata”, l-au adus pe Vadim acum intr-o situatie umilitoare, aceea de a platit daune pentru ca nu si-a putut stapani nervii cand a fost pus fata in fata cu subaltern lui. Ancuta Carcu spune insa ca razboiul nu se va opri, cu atat mai mult cu cat ea este cea care a pierdut mai multi bani.

Carcu 7

“Se va face recurs si dosarul va fi stramutat, pentru ca asa ceva nu este posibil intr-un stat de drept. Legea nu iarta, judecatorii da! Nu mai sunt in politica, am refuzat diferite oferte, nu ma mai intereseaza politica, am avut o ascensiune rapida si am cam platit pentru ea. Am investit peste 20.000 de euro cat timp am fost in PRM. Am intrat intr-un partid mort, am investit bani, iar Vadim in loc sa se bucure, arunca cu noroi in cei care l-au ajutat”, a declarat Ancuta Carcu în presa mondenă.

Vadim 1

Ea vrea sa obtina 100.000 de euro despagubiri de la Vadim. “O parte din bani ii voi tine pentru mine, o parte o voi da copiilor nevoiasi”, a mai spus fosta PRM-ista.