Showbiz, Stiri

Fly Project face super show la cele mai importante premii muzicale ale anului

Ce inseamna o vara plina? Putem sa verificam agenda trupei Fly Project si ne vom convinge ca n-au avut timp sa se plictiseasca. Super concerte in fata a sute de mii de oameni, mereu intre doua avioane, Tudor si Dan au stat foarte putin pe acasa.

Fly ProjectFly Project a renuntat la toate ofertele primite pentru saptamana aceasta pentru a ramane in Romania si a participa la doua evenimente extrem de importante in music business-ul romanesc.

La Romanian Music Awards se simt acasa, pentru ca evenimentul se tine la Brasov, orasul de suflet al lui Tudor, si de asemenea pentru ca au castigat de foarte multe ori „Best Group”, categorie la care sunt nominalizati si anul acesta, pe 14 septembrie.

„Niciun premiu nu ne convinge mai mult ca publicul sa fim prezenti undeva” a spus Tudor.

Daca tinem cont de difuzarile Fly Project din ultimul an, nu aveau cum sa lipseasca de la Media Music Awards, pe 19 septembrie, la Sibiu, unde radiourile si televiziunile de specialitate fac legea.

Fly Project pregateste o surpriza pentru cei prezenti la ambele evenimente. Sa fie vorba cumva de noul single? Fiti acolo si veti vedea! (I.S)

blank