Florin Tănase
Featured, Sport

Florin Tănase a luat marea hotarare: Pleaca de la FCSB

Florin Tănase (26 de ani) a refuzat prelungirea contractului cu FCSB, iar Gigi Becali s-a supărat după răspunsul primit din partea căpitanului echipei.

Florin Tănase vrea ca Gigi Becali să-l lase să plece de la FCSB
Fotbalistul mai are contract cu gruparea roş-albastră până în vara lui 2023, dar nu doreşte să-l extindă. El speră ca patronul liderului Ligii 1 să accepte un preţ rezonabil şi să-l lase să plece la finalul acestui sezon.

Florin Tănase nu-şi doreşte să plece gratis de la echipă la finalul înţelegerii, ci speră să facă pasul spre o echipă de afară în această vară. Iar un contract pe termen scurt constituie un argument care îl va ajuta la viitoarele negocieri pentru transfer.

De căpitanul celor de la FCSB s-au interesat echipe din SUA, Turcia şi din Asia. Chiar în această iarnă o formaţie din zona arabă a întrebat în ce condiţii ar putea fi achiziţionat Florin Tănase.

Golgheterul roş-albaştrilor are un salariu de 17.000 de euro pe lună la FCSB şi speră să obţină un contract mult mai bun în străinătate, în vară.

“Adevărul e că atunci când am semnat cu FCSB nu mă așteptam să petrec atâția ani aici, credeam că aveam să fiu transferat în străinătate mai repede, dar nu e nicio problemă, încă sunt tânăr, cred că mai am timp să prind un transfer” – Florin Tănase, FCSB

Florin Tănase a refuzat să semneze o nouă prelungire a contractului. Gigi Becali: “O să-l învăţ minte”
Conform spuselor lui Gigi Becali, contractul lui Florin Tănase a fost prelungit, cu acordul jucătorului, în 2018, şi este valabil până în 2023. În această iarnă, mijlocaşul a primit o nouă propunere de prelungire, dar a refuzat-o, motiv pentru care patronul roş-albaştrilor a anunţat ce va face “ca să-l înveţe minte” pe acesta.

Gigi Becali a dezvăluit, în urmă cu câteva zile, că preţul lui Florin Tănase este de 5 milioane de euro. Dacă mijlocaşul ar fi acceptat prelungirea înţelegerii, patronul roş-albaştrilor ar fi fost de acord să se despartă de fotbalist pentru doar 3 milioane de euro.

“Tănase mai are încă doi ani. Nu vrea să mai semneze. Ce să-i fac dacă nu mai vrea? I-am zis dacă vrea să semneze și îi mai dau încă 5.000 de euro în plus. Coman a zis că da, așa am făcut, a vrut. Man, la fel. Tănase m-a întrebat cât vreau pe el, i-am zis 5 milioane. ‘Ziceai că 3 milioane’. Ți-am spus că dacă semnezi, îți bag 3 milioane clauză.

Gândește-te, vine o echipă să te ia, vreau 5 milioane. Totul e pe acte. Băi, Tănase, vrei să facem un contract acum? Fă-l acum și dacă găsești 3 milioane, pleci. Dar dacă nu ai contractul, 5 milioane vreau pe tine până în ultima zi, ca să te învăț minte!”, a mai declarat Gigi Becali, la ProX.

Tănase a sosit în 2016 la FCSB, de la Viitorul. Gigi Becali a plătit atunci pentru el 1,5 milioane de euro.

Chiar dacă nu a fost de acord cu prima ofertă a lui Gigi Becali, Florin Tănase nu pare a fi interesat să plece liber de contract, așa cum susținea patronul de la FCSB.

3 milioane de euro e cota lui Florin Tănase
14 goluri şi 3 pase decisive în 14 meciuri are Florin Tănase în acest sezon la FCSB
26 de ani are Florin Tănase