Showbiz, Stiri

Florin Salam spune că a acordat ultimul interviu pe tema drogurilor, dar şi după moartea soţiei sale a promis că nu mai cântă în public niciodată!

Salam: “Să fie ultimul interviu pentru că deja mă deranjează şi pe mine şi familia mea!”

florin-salam-7_ca338959c01958

 Florin Salam a decis sa acorde lui Cătălin Măruţă un ultim interviu pe tema consumul de droguri. El a recunoscut inca o data ca a consumat si a explicat in amanunt care au fost momentele in care el s-a drogat si cat de des s-a intamplat acest lucru.

“Vreau sa fie ultimul interviu pentru ca deja ma deranjeaza si pe mine si familia mea. Eu am cantat in fiecare seara, eu sunt cel mai usor de gasit. Sunt cel mai iubit, nu am cum sa plec din tara. M-am obisnuit cu fel si fel de lucruri care nu isi au rost din partea altora. Vreau sa multumesc oamenilor care au fost alaturi de mine, care m-au incurajat si care mi-au inteles situatia. Daca eu am gresit cumva, lucru care nu imi pare bine, nu vreau nimeni sa greseasca asa ca mine”, a povestit Salam.

“Cand sunteti suparati vorbiti cu parintii, mergeti la biserica, nu gresiti cum am gresit eu. Sunt si altii care au facut si nu au recunoscut ca mine. Eu mi-am spus durerea pentru ca am fost intrebat. Eu cred ca mi-a crescut cota acum. Daca as fi rau acum as cere mai multi bani acolo unde cant, dar eu nu sunt asa”, a mai declarat Salam

“Baiatul avea 4 ani, Bety avea 8 ani. A fost o greseala, imi pare foarte rau ca am procedat asa. Sa nu iti lipseasca nimic si sa vina tragedia asta, nu a fost usor, iti dai seama. Daca eram vinovat, ma asteptam sa platesc in fata justitiei, orice om care greseste trebuie sa plateasca. Eu nu am fost dependent si nu am detinut niciodata. Au fost ocazii unde erau mai mult, care ne-am prostit fiecare. Sunt multi care gresesc dar eu am recunoscut. Da, am consumat candva, a fost o perioada proasta din viata mea, s-a sters perioada aia pentru mine. Am reusit sa ma redresez pentru ca am cel mai frumos lucru: copiii mei. Din fericire pentru mine nu mi-am pierdut mintile, eu stau bine pe picioare. Si cand eram pe drumul gresit, tot realizam, sincer. Asa a fost sa fie.

Am gresit eu, poate din greseala mea invatati fiecare ca n-a fost bine ce am facut eu. Eu azi sunt bine, drept dovada cariera mea urca in fiecare zi. Asa gandeam la acel moment, acum regret.

Au vazut si ei interviul pe care l-am acordat zilele trecute si m-au inteles. Le-am spus ca a fost o perioada in care tatal lor a fost asa. Nici nu am vrut sa simta vreodata ca sunt suparat.

Eu cantam zi de zi, nu aveam timp mereu de prostiile astea. Se intampla ca atunci cand aveam putin timp liber sa ma intalnesc cu persoanele alea. Nu apaream niciodata in fata familiei asa, eram mereu plecat cand faceam asta. Nici nu apaream acasa inapoi la familie pana nu ma simteam eu bine”, a mai marturisit manelistul.