Florin Roman
Featured, Politic

Florin Roman: Prefecții, secretarii de stat, șefii de agenții numiți la propunerea USR PLUS vor fi demiși marți de premier

Florin Roman prefecții, subprefecții, șefii de agenții, secretarii de stat numiți la propunerea USR PLUS vor fi demiși de premier.

Potrivit presei politice că persoanele promovate de USR PLUS în ministere, precum prefecții, subprefecții și șefii de agenții vor aștepta să fie demiși de premier.

Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputaților și membru al echipei lui Florin Cîțu, a confirmat luni la Antena 3 că marți vor fi demiși toți secretarii de stat și prefecții USR PLUS, după ce Dan Barna a anunțat demisia miniștrilor.

”Mâine vor fi demiși toți cei veniți politic pe structura USR PLUS. Am cel puțin 12 mesaje de secretari de stat și prefecți USR care sunt revoltați de decizia partidului”, a declarat Roman.

Întrebat dacă PNL va racola dintre aceștia, Roman a spus ”după caz, dacă sunt specialiști buni”.

De asemenea, Dan Barna a fost întrebat dacă ministerele, funcțiile, prefecții în coaliție vor fi renegociate, în cazul în care Florin Citu nu va mai fi premier, Dan Barna a spus că ”nu vede nicio problemă”.

„Noi considerăm că acest guvern este al coaliției, nu vedem nici o problemă, lucrurile pot merge la cheie de a doua zi”.

Dan Barna și miniștrii USR PLUS au anunțat, luni seara, că demisionează din Guvern. „Am decis că nu putem merge mai departe cu un premier care nu are un minim respect pentru adevăr”, a spus Dan Barna.

blank