Florin Ristei
Showbiz

Florin Ristei, primele declarații după zvonurile despărțirii de Naomi Hedman: „Poate…”. Artista a șters toate pozele cu el din mediul online

De ceva vreme, circulă zvonuri privind despărțirea dintre Florin Ristei și logodnica lui, Naomi Hedman, alimentate și de faptul că artista a șters toate fotografiile de cuplu de pe rețelele de socializare. Cântărețul a făcut primele declarații pe marginea subiectului, însă nu a specificat clar statutul relației lor. Iată ce a spus Florin Ristei!

Florin Ristei și Naomi Hedman formează un cuplu de aproximativ trei ani. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui după un an de relație și au vorbit adesea despre faptul că-și doresc să facă și nunta. Chiar dacă pozează într-un cuplu fericit, în ultima perioadă s-a tot speculat că cei doi s-ar fi despărțit, cu atât mai mult cu cât frumoasa artistă a șters fotografiile cu Florin Ristei din mediul online. Astfel de zvonuri au existat și la începutul acestui an, după ce cântărețul a postat câteva mesaje care lăsau loc de interpretări.

Florin Ristei

Florin Ristei, primele declarații după zvonurile despărțirii de Naomi Hedman

Florin Ristei a făcut primele declarații referitoare la zvonurile despărțirii de Naomi Hedman. Cu umorul caracteristic, artistul a precizat că subiectul va rămâne un „mister’, fără a clarifica care este statutul actual al relației lor. În legătură cu gestul iubitei lui de a șterge fotografiile de cuplu de pe rețelele de socializare, Florin Ristei spune că nu este neapărat un indicator al separării lor, ci poate avea cu totul alt scop.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea’, a spus artistul pentru click.ro.

Florin Ristei, planuri de viitor cu Naomi Hedman

Florin Ristei a recunoscut că relația cu Naomi Hedman l-a schimbat în bine, pe toate planurile. Artistul lua în calcul o eventuală mutare în Londra, acolo unde locuiește iubita lui.

„Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie. Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. (…) Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. (râde) Dar ieşim în câteva locuri. Și-a făcut câteva cunoştinţe. Grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat.

M-am gândit şi să-mi întemeiez o familie, dar nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare pentru asta. Mai e timp de gândire la acest capitol, dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț’, a spus artistul.

blank