Florin Piersic a făcut declaraţii emoţionante şi a mărturisit că nu vrea să se îmbolnăvească niciodată şi că vrea să mai trăiască. Actorul a jucat pe scena cinematografului din Cluj-Napoca, orașul lui natal, spectacolul cu numărul 1220.

Florin Piersic, declaraţii emoţionante. La 85 de ani, actorul a vorbit cu emoție despre succes, regrete dar și despre dorul de calde îmbrățișări și aplauze.

Florin Piersic, declaraţii emoţionante: „Vreau să mai trăiesc”

Florin Piersic joacă acum în spectacolul “Străini în noapte”. După Cluj-Napoca, piesa de teatru urmează să fie pusă în scenă în Iași, Suceava, București și Craiova.

“Eu nu vreau să mă îmbolnăvesc niciodată. Vreau să mai trăiesc! Uitați-vă la mine, atât vă spun! 1220 de spectacole în seara asta! Dacă vă spun câți ani am, vă ridicați și plecați acasă.

Ne îmbrățișăm, ne pupăm cu toți care veneau – ceea ce acum nu e voie. Și îmi pare rău că nu e voie și e cam târziu, ca eu să mai aștept să mă pup cu vreo admiratoare a mea.

Arătam grozav de bine. Îmi place să mă văd în filmele vechi, în Harap Alb, în altele, când
mă văd îmi vine să mă pup pe ecran, dar mi-e frică să nu mă curentez.

Ce planuri să am la vârsta asta? Păi, nu știu cum să spun, e o vârstă la care.. recunosc, mă țin de femei să nu cad. Dar adevărul e că nu am niciun plan. Nu am planuri. Decât să fiu sănătos”, a declarat Florin Piersic pentru Pro TV.