Florin Huidu
Monden, Stiri

Florin Huidu il complimenteaza pe rivalul fiului sau, Mircea Badea

Florin Huidu il complimenteaza pe rivalul fiului sau, Mircea Badea 

Florin HuiduFlorin Huidu, tatal lui Serban Huidu, face declaratii neasteptate despre rivalul fiului sau Mircea Badea. Dupa multe acuzatii din partea multor oameni sau chiar si vedete despre accidentul produs de Serban Huidu, accident soldat cu morti, Florin Huidu isi arata respectul fata de Mircea Badea despre care considera ca s-a comportat ca un domn in aceasta privinta. Desi sunt rivali si mereu s-au acuzat sau au facut observatii critice unul fata de celalat, Mircea Badea nu a comentat prea multe despre cele intamplate cu Serban Huidu. 

”As vrea sa inteleaga fiecare ca nu exista om pe aceasta lume, mai ales conducator auto, care sa fi respectat în totalitate semnele de circulatie. I se poate intampla pana la urma urmei oricui, vorba lui Mircea Badea… Mircea Badea este un baiat extraordinar… ‘Domne, a fost un accident!’ Si cu asta basta. A fost o conjunctura.”, mentioneaza tatal lui Huidu, Florin Huidu.

Pe de alta partea Serban Huidu nu este tocmai in apele lui nici la un an de la teribilul accident. A fost recent la o petrecere de Halloween fara sotie, dupa cateva ore a fost vazut in fata cladirii unde s-a tinut petrecerea rezemat de un gard. Huidu parea pierdut si deconectat de lume, transpira si parca era gata, gata sa planga. A preferat sa isi elibereze gandurile mergand pana acasa pe jos in loc sa ia taxiul.

 

blank