Featured, Politic

Florin Cîțu, huiduit la Congresul PNL. Orban a intervenit să oprească huiduielile. Cîțu: ”Nu am nevoie de susținerea dumneavoastră, pot să-mi țin moțiunea în uralele tuturor românilor”

Atmosferă incendiară, la propriu, la Congresul PNL, în momentul în care Florin Cîțu, contracandidatul lui Ludovic Orban, se pregătea să își înceapă discursul.

Susținătorii lui Ludovic Orban l-au huiduit pe premierul Cîțu, împiedicându-l să-și citească moțiunea, iar președintele PNL a intervenit, cerându-le acestora să permită contracandidatului său să vorbească.

Florin Cîțu i-a transmis lui Orban că nu are nevoie de susținerea sa, menționând că își poate citi moțiunea în ”uralele tuturor românilor”.

”Nu am nevoie de susținerea dumneavoastră, pot să-mi țin moțiunea în uralele tuturor românilor”, a spus premierul Florin Cîțu.

Florin Cîțu: ”Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie PSD”
Florin Cîțu le-a transmis celor care i-au strigat demisia că astfel de manifestări transmit că respectivii contestatari vor să își dea jos propriul guvern.

Totodată, Cîțu a spus că nu va purta niciodată o geacă pe care să scrie PSD și ar trebui ca PNL să dea o ”lecție” tuturor partidelor.

Cîțu a mai transmis că toți cei prezenți sunt ”echipa” sa și că va lupta pentru a reface coaliția de guvernare.

”Cei care strigați demisia, înseamnă că vreți să vă dați jos propriul Guvern. Numai Dragnea făcea asta. Am ajuns la momentul adevărului. Se alege liberalismul autentic. Dăm o lecție tuturor partidelor. Eu sunt Florin, omul care nu a intrat de mult în politică, dar am muncit mult să ajung aici. Vă spun cu emoție că toți sunteți echipa mea. Sunt un liberal convins, mă voi bate pentru PNL, așa cum unii nu au știu să o facă. Voi lupta pentru refacerea coaliției de guvernare, dar niciodată nu voi permite ca PNL să fie îngenunchiat. Vreau să fiți mândri că sunteți liberali. Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie PSD”, a spus Cîțu.

După plecarea președintelui Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Florin Cîțu au ”păstrat distanța”.

florin citulu