Florin Cîţu este entuziasmat și susține că industria își revine
Economic, Featured

Florin Cîţu este entuziasmat și susține că industria își revine

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu este entuziasmat și spune că, după cum arată semnele, la finalul trimestrului doi sau începutul trimestrului patru, pentru prima oară în doi ani, dinamica sectorului industrial o să fie pozitivă.

Astfel, spune demnitarul, “așa cum am estimat, industria își revine” şi a dat asigurări că “aşa cum am resuscitat industria, vom resuscita toate sectoarele economice”.

Florin Cîţu este entuziasmat și susține că industria își revine “Așa cum am estimat, industria își revine.

Bineînțeles că este greu. Încă ne luptăm la nivel global cu criza dublă sănătate-economică. Dar, este important să îmbunătățim în fiecare lună condițiile din economie. Şi asta facem.

Cîţu: Avem nevoie de o economie puternică, pentru a trece cu bine peste criza de sănătate
Avem nevoie de o economie puternică pentru a putea să trecem cu bine peste criza de sănătate. Și avem nevoie de o societatea sănătoasă pentru a avea o economie puternică.

Măsurile luate de guvern până acum au avut un impact pozitiv și acest lucru se vede. Industria a fost distrusă de trei ani de guvernare socialistă. Intrase în recesiune la începutul anului 2019.

Cîţu: Pentru prima oară în doi ani, dinamica sectorului industrial, pozitivă
Acum toate semnele arată, fară dubiu, că la finalul trimestrului 2 sau începutul trimestrului 4, pentru prima oară în 2 ani, dinamica sectorului industrial o să fie pozitivă. Un lucru foarte important având în vedere contextul economic prin care trecem.

Așa cum am resuscitat industria, vom resuscita toate sectoarele economice”, a scris ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.
Florin Cîţu