Featured, Showbiz

Florin Călinescu a uimit audienta când poliţista de la „Romanii au talent” şi a dat hainele jos

Moment de streaptese la emisiunea „Românii au talent”. Juratul Florin Călinescu l-a amenințat pe Mihai Petre că-l bate dacă apasă pe buton și întrerupe spectacolul.

Pe numele ei Alice Bonita, i-a aprins călcâiele lui Florin Călinescu, juratul de la Românii au Talent l-a amenințat pe Mihai Petre că îl bate dacă are curaj să oprească momentul în vreun fel.

blank

Tânăra de 29 de ani, care a apărut pe scenă costumată ca polițistă, se ocupă de fel cu astfel de numere de dans extrem de sexy.

Alice Bonita a surprins pe toată lumea cu mișcări lascive care au rămas pe retină celor din public și nu numai, potrivit Fanatik.ro.

Florin Călinescu l-a tachinat pe Mihai Petre spunându-i că acesta și-a făcut sală de dans pentru a se uita la fete în cabinele de duș.

„Iubindu-mi țara și frumusețile ei, credeam că le-am văzut pe toate. Cheile Bicazului, Cheile Turzii, cheile mele, defilee, peșteri, grote. Mânca-ți-aș zonele. Am văzut puțin și din Bâlea Lac. Să nu-i lași să pună mână pe tine și să te pupe toți credincioșii ăștia care cred în minuni. Eu cred că dacă ai lăsa pe cineva să te atingă și să te pupe, ar face ceva minuni”, a declarat Florin Călinescu despre concurentă.
y

blank