Monden, Stiri

Floarea Leonida, prostituata de lux cu portia

Floarea Leonida, prostituata de lux cu portia

blankFetele bune” de la bordelul din Ulm, Germania, unde si fosta gimnasta, Floarea Leonida, presteaza servicii sexuale pe bani frumusei, sunt supuse criticilor clientilor pe un site destinat domeniului prostitutiei. Floarea Leonida e o superba, dar neingrijita si nesupusa regulilor bordelului.

 blank

Clientii Floarei Leonida alias Ina, au multe sa ii reproseze frumoasei cu referire la modul in care isi desfasoara activitatea. Face sexul oral cu guma de mestecat, nu se lasa sarutata, cere bani in plus pentru orice moft extra al clientului si nu priveste pe nimeni in timpul actului sexual. ”Am platit 100 de euro pentru 30 de minute. La inceput mi-a făcut sex oral cu o guma de mestecat in gura, pe care nu a vrut sa o scoata. Am trecut apoi la pozitia misionarului, insa a stat pe o parte, astfel incat sa nu poata fi sarutata sau sa aiba vreun altfel de contact fizic cu mine…fata asta dispretuieste barbatii.”, scrie un client pe site-ul 18+.

 

Floarea Leonida este apreciata pentru frumusetea si formele ei apetisante, dar nu se ingrijeste corespunzator. Aceasta se vinde barbatilor avand buzele crapate si pline de negi.

 


blank