Showbiz, Stiri

Flavia de la “Neatza” s-a mutat deja cu iubitul

Sexy-vecinica de la „Neatza” e ca şi luată. Frumoasa colegă a lui Răzvan şi Dani de la matinalul postului Antena 1 a acordat, în exclusivitate pentru Click! TV, primul interviu despre relaţia pe care o are de aproape un an cu actorul Alexandru Ion.

Flavia Mihăşan (29 de ani) şi Alexandru Ion (26 de ani) s-au cunoscut anul trecut, în toamnă, la o petrecere prin intermediul unor prieteni comuni.

Vedeta spune că a cucerit-o prim felul lui de-a fi: „De ceva vreme locuim împreună. Este foarte atent, mă face să râd şi e un foarte bun partener de conversaţie. Vorbim ore în şir! În plus, mă simt relaxată şi liberă în compania lui. Se întâmplă des ca seara, când ajunge acasă, să-mi aducă flori”.

Vor pleca în vacanţă la mare

Asistenta de la „Neatza” şi actorul locuiesc de ceva vreme împreună, iar treburile gospodăreşti le împart în funcţie de cine are mai mult timp liber. Cu toate acestea, Flavia nu are de gând să se mărite prea curând: „Momentan suntem foarte preocupaţi de partea profesională. Este prematur să ne gândim deja la căsătorie. Lucrurile astea se întâmplă la timpul lor. Luăm totul pas cu pas. Când şi dacă va fi să fie o nuntă, în mod sigur va fi simplă şi discretă, alături de familie şi cei mai apropiaţi dintre prieteni”. Cei doi se pregătresc acum de vacanţă. „Plecăm într-un loc cu mult soare şi apă limpede. Îmi place foarte mult marea”.