Nadia Comăneci și Bart Connor se mândresc cu Dylan, fiul lor de 15 ani care practică diverse sporturi, printre care și gimnastica, în paralel cu școala.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Câinelui, soțul Nadiei, Bart Conner, a postat pe Twitter o poză cu fiul lui Dylan și cu ultimul venit în familie, un pudel australian.

Unul dintre internauți a remarcat cât de mult a crescut Dylan în înălțime și a comentat: „E greu de spus din acest unghi, dar pare că Dylan a crescut un picior!” (n.r. – aproximativ 30 de centimetri). „Da, probabil”, a fost replica pe care i-a dat-o Bart.
Fiul
Gimnastica nu este singura pasiune pe care o are fiul Nadiei Comăneci. Dylan Paul Conner practică și fotbal, golf, hochei și înot. Totuși, gimnastica ar fi cea care l-ar atrage cel mai mult. O dovadă în acest sens o reprezintă clipurile și imaginile pe care mama lui le postează pe rețelele de socializare, în care el apare la antrenamente și concursuri. De altfel, anul trecut tânărul a câştigat şi primul său concurs.

În primăvara acestui an, Nadia Comăneci a serbat nunta de argint, pe data de 27 aprilie. Zeița de la Montreal și soțul ei, fostul gimnast american Bart Conner, au împlinit 25 ani de la nunta din 27 aprilie 1996, care a avut loc la București. Nașii lor au fost Adrian Năstase și soția lui, Dana.