Showbiz, Stirea Zilei, Stiri

Fiul Madalinei Manole s-a facut mare si frumos

Iata cat de mult a crescut fiul regretatei Madalina Manole

Fiul Madalinei ManoleDupa decesul regretabil al cantaretei Madalina Manole, sotul ei, Petru Mircea, a fost nevoit sa ramana atat cu suferinta in suflet, dar si cu un fiu de crescut, pe Petru. Sotul cantaretei Madalina Manole, este constient ca nu este nici primul, din pacate nici ultimul caz din lume privind cele intamplate. Totusi ii este greu, se minuneaza in fiecare zi de fiului lui, il lauda ca fiind cel mai cuminte si iubitor copil din lume.
 
Invitat la „Happy Hour”, Petru Mircea a aratat lumii cat de mult a crescut fiul lui, mai ales cat este de adorabil.
 
„Are 3 ani si noua luni. Merge la gradinita la noi in Otopeni, nu in alte localitati. E cel mai cuminte copil, cel mai frumos si cel mai desptept.  Nu e deloc usor, desi nu suntem noi primul caz in situatia noastra. Eu am noroc de parintii mei care ma ajuta in cresterea lui si au experienta in crestea copiilor surorii mele. Altfel nu stiu cum m-as fi descurcat. Facem drumuri Botosani-Iasi. In vacante, Petru merge si in Bucuresti si la Iasi.”, a spus Petru.
 
Petru Mircea si-a pierdut sotia, pe celebra Madalina Manole, poreclita „fata cu parul de foc”, in anul 2010, dupa ce cantareata a inghitit 400 de ml de Furadan.  
blank