Showbiz

Fiul Luminiței Anghel stă cu săptămânile nespălat. „Când sunt în depresie stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gandacii și viermii și bolile”

Fiul cântăreței Luminița Anghel a făcut dezvăluiri șocante în vlogul său, dezvăluind că stă săptămânile nespălat. David Pușcaș a șocat pe toată lumea cu mărturisirea sa, mai ales că este un influencer activ pe rețelele de socializare. Prietenii virtuali au fost îngrijorați și au început să îl întrebe despre igiena personală. Tânărul a acuzat-o că vrea să scape de el pentru că nu este copilul ei biologic.

Fiul Luminiței Anghel stă cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp

David Pușcaș a făcut și o altă dezvăluire surprinzătoare în ultima sa postare pe Instagram. Tânărul a recunoscut pentru prima oară că se confruntă cu depresia, o problemă mentală tot mai răspândită în zilele noastre.

”Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gandacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia.”, a dezvăluit David Pușcaș.

Fiul Luminiței Anghel a provocat numeroase controverse în ultima vreme, din cauza comportamentului său. Acesta s-a pozat în ipostaze controversate și a fost implicat în numeroase scandaluri, aducând probleme artistei. Cu toate acestea, Luminița Anghel nu a comentat public despre comportamentul fiului ei și continuă să fie una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România.

blank