Actualitate

Fiul lui Virgil Măgureanu s-a destăinuit Magdei Bistriceanu. Își acuză soția de infideliatate

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre a făcut o serie de dezvăluiri și denunțuri care au pus pe jar lumea politică din România.
Printre cei vizați de dezvăluirile Alinei Petre se află și fostul său soț, Marian Măgureanu despre care a spus că a maltratat-o și s-a opus divorțului. Acum, Marian Măgureanu a decis să rupă tăcerea și a acordat un interviu Magdei Bistriceanu și este postat integral pe blogul acesteia.

”1) Ați fost acuzat de fosta soție că o maltratați. Există plângeri depuse de aceasta la poliție în perioada cât ați fost împreună?

M.M: Am fost 20 de ani împreuna , timp în care nu am lovit-o niciodată cum nu am lovit vreodată o femeie pentru că educația, firea, comportamentul meu nu-mi permit. Nu a fost depusă vreodată vreo plângere în acest sens , ba mai mult, când din dorința de răzbunare a depus o cerere de restricție… ea nici măcar nu s-a prezentat în fața instanței. ACESTE ACUZAȚII FAC PARTE DIN LUNGUL ȘIR DE MINCIUNI HALUCINANTE pe care le spune la adresa mea, fără a avea vreo probă care să le susțină. Dacă cineva mi-ar fi spus vreodată că soția mea va avea un astfel de comportament, l-aș fi trimis la un control psihiatric.

2) Fosta dvs soție, într-o declarație pentru postul A3, a spus că a încercat timp de 8 ani să divorțeze dar v-ați opus și asta pentru că se presupune că domnia sa știa niște lucruri si v-ați temut de dezvaluiri. Cand ați divorțat? Imi puteți spune motivul?

M.M: Dar în 2014 cum a putut să înainteze acțiune de divorț?!? Ea afirmă peste tot că nu a fost lăsată să divorțeze! Dacă este așa cum spune, de ce după pronunțarea divorțului pe 17 februarie 2015 a invocat niște probleme procedurale puerile și astfel a fost repornit procesul de divorț. În momentul de față NOI NU SUNTEM DIVORȚAȚI definitiv, dar la fel ca în toate celelalte afirmații, ea spune că familia mea iși manifestă influența malefică pentru a o împiedica să fie o femeie liberă. Tot ce afirm aici pot proba cu documente! Vedeți scrisoarea primită de ziua mea în urmă cu 5 ani, despre ce vorbim? E O MINCINOASĂ! MINTE CUM RESPIRĂ!

Motivul oficial al divorțului a fost culpa comună , dar ulterior am aflat că era indragostită, după cum poate observa toată lumea pe profilul ei de Facebook! Ea și-a urmat dragostea, neavând din partea mea nicio piedică , deși a afirmat, fără a aduce probe în acest sens, ca am amenințat-o pe ea și iubitul ei.

De asemenea n-am auzit niciodata o afirmație mai aberantă că o casă de avocatură sau alta te-ar putea refuza intr-un demers juridic atât de banal și asta „de teamă.”

3) Aveți cunoștință de dispariția lui Codruț Marta? Ați discutat vreodată cu fosta dvs soție despre această dispariție?

M.M: Pot să vă spun că AFIRMAȚIA MI SE PARE DELIRANTĂ și mi-aș permite chiar să spun, de domeniul patologicului. Presupunând că discuția ar fi avut loc , ceea ce pot demonstra că nu s-a întâmplat, cine ar vorbi la o masă despre intenția de a comite o crimă, și locul în care se vrea a fi ascunsă victima, asta cu neveste și copii de față?!? La data la care fosta soție afirmă că a avut loc discuția, si anume sâmbăta, 10 martie 2012, casa prietenilor mei unde se presupune că ar fi avut loc discuția cu pricina NICI MĂCAR NU EXISTA! Aceasta a fost construită la mult timp datei indicate de fosta soție. Am poze oficiale care dovedesc cele afirmate! Aceasta reuniune A AVUT LOC STRICT ÎN IMAGINAȚA EI!

4) Ce știți despre Codruț Marta? Credeți că a fost ucis?

M.M: Nu știu ce s-a întâmplat cu Codruț Marta, tot ce știu este ce a relatat presa de-a lungul timpului.

5) Alina Măgureanu a afirmat că în acest moment există 12-13 dosare în care ea este vizată.

M.M: Exagerează groaznic!

6) Ce ne puteti spune despre relația Virgil Magureanu – Mugur Isărescu?

M.M:Știu doar că sunt cunoștințe foarte vechi.

7) Ce legaturi de afaceri ati avut sau aveți cu Florin Ghiulbenghian ? De ce credeți că este alături de fosta dvs soție?

M.M: Mă amuz un pic că este posibil ca într-o țară ca România, reprezentantul justiției, al luptei împotriva corupției, justițiarul extrem de vocal este un infractor dovedit care are mai multe dosare penale pentru inșelaciune și un frate condamnat pentru trafic de droguri. HOȚUL care strigă hoții! EVIDENT CĂ NU AM NICIO LEGĂTURĂ, și chiar dumnealui a declarat pe un post TV: „dacă am fi căzut la o înțelegere, nu se ajungea aici.” Probabil că ăsta e și motivul pentru care a căutat-o pe soția mea, ca împreuna să pună la cale aceste mizerii.

8) Cum comentati acuzațiile lui Florin Ghiulbenghian conform cărora Mugur Isărescu ar fi făcut presiuni la mai multe bănci pentru aprobarea unor credite pentru firma lui Virgil Magureanu?

M.M: ABERANTE! Cine știe cum funcționează sistemul bancar din România, știe că un om de avengura domnului Mugur Isarescu nu ar avea de ce să-și știrbească autoritatea față de orice fel de funcționar al unor instituții bancare, intervenind pentru lucruri minore.

9) Ce spuneti despre acuzatiile făcute de fosta dvs soție la adresa lui Liviu Dragnea si Vasile Dâncu? Ce relație aveți dvs sau tatăl dvs cu aceștia?

M.M: Eu nu ii cunosc, dar imi imaginez ca ORICE NUME SONOR DIN POLITICA ROMÂNEASCĂ ESTE BUN SĂ STEA LA BAZA UNOR FANTEZII CARE FAC DELICIUL PRESEI!

10) Ce legatură aveți cu Florian Walter!

M.M: De prietenie.

11) In ce relații sunteți cu Dragoș Dobrescu și Elan Schwartzenberg?

M.M: Relații conjuncturale.

12) Când ați aflat despre relația dintre soția dvs si domnul deputat Dan Cristian Popescu? Cine credeti ca a sfatuit-o pe Alina Magureanu să faca denunțurile?

M.M: În ianuarie 2015, când mai multe persoane m-au informat că fiica mea este singură acasă, în timp ce mama ei era plecata cu iubitul, in vacanța la Miami. Ulterior, am vazut poze care mi-au confirmat aceste lucruri și am aflat ca acel domn este Dan Cristian Popescu, precum și că relația lor dura din august 2014.

AM BĂNUIELI FOARTE PUTERNICE CĂ FOSTA SOȚIE ACȚIONEAZĂ LA ÎNDEMNUL ACESTUIA!

13) Din declarațiile doamnei Magureanu reiese că a fost alungată de acasă, care este adevarul?

M.M: O MINCIUNĂ SFRUNTATĂ! Sincer să fiu, a fost și pentru mine o surpriză plecarea ei de acasă, împreuna cu copilul. Ulterior, auzind de relația ei cu domnul respectiv, am facut legătura cu acest gest , deși era în defavoarea copilului.

14) Ați fost acuzat ca ați tăcut, care a fost motivul pentru care ați acceptat să-mi acordați acest interviu?

M.M: Am simțit nevoia să stau departe de aceste mizerii! Familia mea nu s-a coborât niciodata la scandaluri cu iz de mahala, amantlâc și interese dubioase, dar m-am gandit că a venit momentul să fac niste precizări la modul cel mai decent pentru oamenii care chiar vor să cunoască adevarul. Cei interesați de SCANDALURI IEFTINE ȘI MINCINOASE au avut parte din plin până acum. Am convingerea că, dacă DACĂ NU ERA VORBA DE NUMELE TATĂLUI MEU, această doamnă , fostă Magureanu, prin detenta ei profesională și realizările personale, NU AR FI FOST BĂGATĂ ÎN SEAMĂ DE NIMENI!”.