Showbiz, Stiri

Fiul lui Borcea a prins gustul evenimentelor mondene!

Patrick Borcea, fiul fostului actionar al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a intrat in lumea mondena. Tanarul adora sa iasa la evenimentele cu staif, asa cum s-a intamplat si joi seara. A stat in primul rand la prezentarea de moda a Isabelei Walter si…

61513014

Mihaela Borcea accepta cu greu sa-si faca aparitia la evenimente mondene, iar atunci cand raspunde pozitiv este o prezenta foarte discreta. De cealalta parte, fostul sau sot, Cristian Borcea, aparea si mai rar cu astfel de ocazii, preferand sa se distreze intr-o companie mai intima. Iata, insa, ca fiul lor cel mare, Patrick Borcea, adora sa mearga la astfel de petreceri si chiar incepe sa fie o prezenta obisnuita a acestora.

oi seara, fiul cel mare al fostului actionar de la Dinamo, in prezent incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, s-a distrat de minune la o prezentare de moda cu staif. Tanarul, insotit de un amic si iubita acestuia, a petrecut cateva ore bune admirand noua colectie a tanarului designer Isabela Walter.

61565992

Tinutele au fost de-a dreptul fascinante iar Patrik le-a studiat pe toate in detaliu, asa ca nu ar fi exclus ca in viitorul apropiat sa-l vedem cu haine din cea de-a treia colectie a Isabelei Walter.