Showbiz

Fiţe de câine… de vedetă! Cum își răsfață divele animalele de companie

E cam nasol să fii în ziua de azi câine de vedetă! Eşti purtat pe peste tot, paparazzi te fotografiază non-stop şi mănânci numai porcării!

Adelina caineÎn zilele caniculare, vedetele nu precupeţesc nici un efort în încercarea de a-şi răcori animalele de companie.

Adelina Pestriţu se bălăceşte în piscină cu tot cu Noby, Rotweillerii OTV-iştilor Claudiu Bogdan şi Cristina Coca lenevesc sub umbrelă, pe şezlong, Cristina Cioran (Kanal D) i-a pus ochelari de soare prietenului ei necuvântător, iar Sami, câinele Paulei Seling, stă la plajă cu prosopul pe cap, pentru a nu face insolaţie.

Adelina Pestriţu e topită după Noby. Ca lăţosul câine să se simtă bine când termometrul o ia razna, senzuala brunetă îl cară după ea la piscină ori îl plimbă cu maşina, cu geamul deschis sau cu aerul condiţionat pornit. Şi îl duce adesea la tuns. Medicii spun că baia în piscină pentru un căţeluş poate fi fatală, dar cine mai ţine cont de veterinari!

Simpaticul patruped al creatoarei de modă Maria Marinescu stă toată ziua în coşul de cumpărături al bicicletei atunci când celebra sa stăpână se plimbă prin parc. Maria l-a dotat cu o şapcă şmecheră, pentru a-l feri de soare şi de vânt.

OTV-iştii Cristina Coca şi Claudiu Bogdan au doi Rotweilleri fioroşi, dar şi un căţeluş alb mai prietenos, care vara suferă la modul cel mai serios din cauza căldurii. Claudiu îi tratează pe paznicii casei ca pe cei doi copii ai lui, aşa că îi aşază pe şezlong, sub umbrelă, îi udă cu furtunul ori le dă să lingă câte o îngheţată. Însă veterinarii spun că îngheţata poate duce la faringite, toxiinfecţii alimentare sau la diabet. Dar parcă oamenii nu mănâncă îngheţată?! Dacă lor le e bună, de ce să nu îi bucure şi pe căţeluşi.

Cântăreaţa Paula Seling îl iubeşte atât de tare pe Sami, un superb exemplar de Samoyed, încât îl ia cu ea în vacanţele petrecute pe Litoral. Blănosul are parte de o baie pe cinste în valurile mării, după care se aşază cuminţel, pe şezlong, ca să-şi usuce blăniţa. Paula îi pune mereu un prosop pe cap, de teama insolaţiei.

Actriţa Cristina Cioran are o metodă inedită de a-şi feri patrupedul din rasa Jack Russel de razele soarelui: i-a cumpărat ochelari!

blank