Showbiz

Fiţe! A vrut să umble goală prin hotel şi pentru asta a închiriat un etaj întreg

Iulia Albu a vrut la mare, dar nu pe plajă, ci doar pe terasa hotelului, unde s-a bronzat cum a vrut, chiar şi goală.

iulia11Nu renunţă la extravaganţe nici când pleacă în vacanţă! Iulia Albu (32 de ani) a avut parte de o minivacanţă de vis pe Litoral, alături de Mihai Albu (51 de ani) şi de fiica lor, Mikaela (3 ani).

Designerul de pantofi se pare că a reuşit să-i intre din nou în graţii, iar Iulia a fost răsfăţată ca o prinţesă la resortul de fiţe unde s-au cazat. A băut şampanie din pahare în care au fost puse perle şi a avut la dispoziţie un etaj întreg al unui hotel, pentru a se plimba în voie, goală puşcă.

Aflată weeekendul trecut în Neptun, ea nu a trecut neobservată, iar angajaţii hotelului unde s-a cazat editorul de modă au avut de tras, nu glumă, ca să-i facă pe plac. Iulia a cerut ca apartamentul în care a locuit cu Mihai şi cu fetiţa să fie mobilat exact după indicaţiile ei.

 “Au venit joi şi au rămas până luni. Iulia a cerut un anumit stil de amenajare interioară, aşa că angajaţii hotelului unde s-a cazat au trebuit să mute piesele de mobilier din apartament şi să reorganizeze totul. În plus, Iulia a avut parte de sesiuni de masaj cu o lumânare specială din care picura cremă în loc de ceară, a băut şampanie din pahare în care fuseseră puse perle şi în fiecare seară a mâncat numai dorada în crustă de sare. Başca, pentru a se putea plimba în voie, goală chiar, i-a fost rezervat un întreg etaj al hotelului şi nimeni nu a avut voie să urce la acel nivel”, a declarat un apropiat al Iuliei Albu.

blank