Showbiz, Stiri

Fiţă de vedetă pe ultima sută de metri! Bianca întârzie să-şi ia rochia de mireasă primită moca!

Bianca Drăguşanu va primi cadou rochia de mireasă, dar nu se grăbeşte să o ridice

foto-bianca-dragusanu-a-probat-mai-multe-rochii-de-mireasa-1

Bianca Drăguşanu anunţat cu tam-tam, în toate emisiunile în care a apărut în ultimul timp, că va fi prezentă astăzi, la Romexpo, acolo unde se desfăşoară Târgul de Mirese.

Pretextul enunţat a fost acela că astăzi îşi va alege compoziţia tortului de mireasă. În fapt tortul e stabilit, dar viitoarea mireasa spune că nu a ales decât forma nu şi aromele sau cremele ce vor fi în tort. În realitate, Bianca are un contract baban, bine plătit, şi ea trebuie să vină pentru câteva ore să recomande altor viitoare mirese ce rochie li s-ar potrivi.

Însă, în urmă cu câteva minute singurii care se agitau erau ziarştii care o aşteptau pe divă să apară la Pavilionul 6C. După cum comentau jurnaliştii, Bianca deja întârziase “ca acceleratul de Cluj, peste o oră şi un sfert”.

Ciudat este faptul că Bianca, deşi a declarat că îşi va cumpăra o rochie scumpă, de peste 5.000 de euro, în realitate ea o va primi cadou, de la Calin Event. Adică, nici pentru o rochie cadou, Bianca nu se grăbeşte să ajungă la Târgul de Mirese?!

Probabil că pregătirile de pe ultima sută de metri au dat-o peste cap, i-au provocat insomnii şi Bianca se află în mare “suferinţă”. Iar unei viitoare mirese întotdeauna i se permit micile mofturi sau nazuri. (I.G.)