Hacker
Featured, Showbiz

Firma de avocatura care o reprezintă pe Madonna, atacată de hackeri

Firma de avocatură folosită de vedetele din A-list, inclusiv Rod Stewart, Lil Nas X și Robert De Niro, a fost atacată de hackeri. Până în acest moment nu se cunosc revendicările hackerilor, neștiindu-se nici dacă reprezentații firmei vor dori să negocieze cu aceștia, scriu cei de la BBC.

Detaliile loviturii date de hackeri:

Site-ul Grubman Shire Meiselas & Sacks este lovit, iar hackerii susțin că au 756 GB de date, inclusiv contracte și e-mailuri personale.

Atacatorii au eliberat o captură de ecran a unui contract cu Madonna, solicitându-se totodată plata.

Firma de avocatură din New York spune că și-a notificat clienții și că lucrează cu experți în securitate cibernetică.

Până în acest moment, nu se știe ce sumă cer hackerii și dacă firma de avocatură negociază cu ei.

Firma de avocatură a declarat într-un comunicat de presă: „Putem confirma că am fost victimele unui atac cibernetic. Am notificat clienții și personalul nostru. Am angajat experți care specializați în acest domeniu și lucrăm pentru a aborda aceste probleme.”

Site-ul companiei afișează doar un logo, dar înregistrările istorice ale site-ului arată o listă de clienți cu peste 200 de persoane și companii cu profil înalt.

Printre muzicieni se numără Sir Elton John, Barbra Streisand, Barry Manilow, Rod Stewart, Lady Gaga, Lil Nas X, The Weeknd, Madonna, U2 și Drake.

Alți clienți renumiți sunt Andrew Lloyd Webber, Priyanka Chopra, Robert De Niro, Sofia Vergara, Activision, Inc, Sony Corp, LeBron James și Mike Tyson.

„Companiile din această poziție nu au la dispoziție opțiuni bune”, a spus Brett Callow, analistul amenințărilor la Emsisoft. „Neplata cererii va avea ca rezultat publicarea informațiilor; în schimb, dacă plata cerută va fi achitată, hackerii promit să șteargă datele furate.”

„Aceste incidente devin din ce în ce mai obișnuite și sunt tot mai frecvente. De asemenea, incidentele care implică firme de avocatură sunt și mai numeroase, datorită sensibilității datelor pe care le dețin.”

Casa de avocatură și unele dintre celebrități au fost abordate pentru comentarii suplimentare.

 

blank