Firma care deține
Actualitate

Firma care deține stația GPL la care s-au produs exploziile din Crevedia e a fiului primarului din Caracal. Cifra de afaceri

Firma care deține stația de GPL în care s-au produs exploziile din Crevedia, soldate cu cel puțin un mort și cu zeci de răniți, îi aparține fiului primarului PSD din Caracal.

Firma care deține stația de GPL în care s-au produs exploziile din Crevedia se numește Flagas SRL, iar proprietarul ei este Ionuț Daniel Doldurea, fiul lui Ion Doldurea.

Firma care deține

Edilul din Caracal a confirmat faptul că staţia GPL din Crevedia aparţine fiului său.

„Într-adevăr, această staţie care a luat foc este a fiului meu Ionuţ. Ionuţ este acolo. Este cu procuratura după el! Nu mai funcţiona staţia respectivă! Eu nu ştiu ca băiatul meu să fi făcut ilegalităţi”, a declarat, pentru România TV, Ion Doldurea, notează News.ro.

Inițial, conform surselor Știrilor PRO TV, firma i-ar fi aparținut chiar edilului din Caracal, care a transferat-o pe numele fiului său după ce a devenit primar Ion Doldurea, notează News.ro.

În 2022, cifra de afaceri a firmei a fost de 595 milioane de lei, iar profitul de aproape 33 milioane de lei.

Firma care deține

Datele financiare ale firmei Flagas SRL. Sursa: mfinante.ro

În ultimii cinci ani, cifra lor de afaceri a crescut semnificativ, de la 8,1 milioane de lei în 2018 la 595 milioane de lei în 2022.

Primarul din Crevedia a declarat, sâmbătă, la scurt timp după producerea primei explozii, că firma funcționa chiar și după ce avizul îi fusese retras.

blank