Showbiz, Stiri

Firea şi Pandele devin naşi de profesie

Cei doi soţi au cununat, ieri, o mireasa de 50 de ani care si-a luat un mire de 62!

 Firea 1

Gabriela Firea si sotul ei, Florentin Pandele, au avut iarasi un weekend aglomerat. Ei au fost din nou nasi de cununie pentru un cuplu de prieteni. Ineditul situatiei consta in faptul ca miresica are 50 de ani, iar mirele 62.

Firae 1

Gabi Firea si primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, au cununat ieri un cuplu trecut de prima tinerete. Ioan Barbu, un fost militar de profesie, in varsta de 62 si aleasa inimii lui, Crina – 50 de ani – si-au jurat ieri iubire vesnica, semn ca dragostea nu tine cont de numarul anilor.

Firea 2

Cei doi miri locuiesc in Pipera si sunt buni prieteni cu Gabi si Florentin, care acum le-au devenit si parinti spirituali. “Varsta nu conteaza cand vrei ca dragostea sa fie binecuvantata de Dumnezeu prin taina cununiei. Sotul meu avea foarte multi fini de botez pana sa ne casatorim noi. Peste 150. Impreuna avem 11 perechi de fini de cununie si 17 fini de botez, in aproape 4 ani de casnicie pe care ii aniversam in septembrie. Le dorim tuturor sanatate si viata lunga”, a declarat Gabi Firea in presa mondena.

 

 


loading...