Simona Halep a prezentat fanilor trofeul de la Wimbledon. Pe Arena Națională, peste 25.000 de oameni au aplaudat-o în picioare pe campioana noastră, care a pătruns pe gazon alături de Ion Țiriac.

Anul trecut, Simona Halep a prezentat trofeul de la Roland Garros tot pe Arena Națională. Atunci, alături de marea noastră campioană a urcat pe scenă Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, lucru ce a stârnit violentă verbala din partea # Rezit…..   

De această dată, Gabriela Firea a decis să nu mai vină la festivitatea în cadrul căreia Simona Halep și-a prezentat trofeul de câștigat la Wimbledon, pentru a evita orice neplăcere. Edilul Capitalei a dezvăluit că a refuzat invitația lui Ion Țiriac de a fi prezentă pe cel mai mare stadion al țării.

„M-a sunat domnul Ţiriac de ziua mea, spre seară, după un eveniment istoric, şi m-a rugat să mă implic şi să organizez această primire a Simonei Halep, că nu vrea să lucreze cu altă structură.

Domnul Ion Ţiriac poate confirma, m-a rugat să vin şi mi-a spus ‘intraţi cu mine’, pentru că eu, peste tot pe unde am fost în lume, oficialitatea care era acolo, primarul, intra, oferea şi pleca, nimeni nu avea de gând să stea jumătate de oră, că e normal.

Citeste si...
Atac frontal al Gabrielei Firea: Vă spun eu cum cum stau lucrurile...

I-am spus (n.r. – Ion Țiriac) „vă mulţumesc, dar consider că mai e de lucru, de aşteptat, până vom ajunge în acea normalitate în care să respectăm o personalitate care a fost aleasă”, pentru că eu nu am fraudat această poziţie”, a declarat Gabriela Firea la Marius Tucă Show.

Simona Halep, discurs emoționant în fața fanilor de pe Arena Națională
„Suntem aici în această seară ca să împărţim acest trofeu, este al nostru, este al ţării în primul rând.

Este o seară foarte specială pentru mine, şi anul trecut a fost, dar acum parcă este şi mai specială, mă bucur foarte mult că aţi venit să ne bucurăm şi să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile! Vă mulţumesc încă o dată!”, au fost primele cuvinte ale Simonei în faţa zecilor de mii de spectatori de pe Arena Naţională.