Gabriela Firea a declarat, sâmbătă, PSD a pierdut alegerile europarlamentare din cauza cotei scăzute de încredere pe care o avea Liviu Dragnea, în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova, primarul subliniind că fostul ider PSD a propus României teme „care au deranjat”.

„Dacă PSD a pierdut alegerile europarlamentare – şi le-a pierdut ruşinos, sunt pierdute – noi nu am făcut analiza, dar din ce s-a afirmat public şi din ce discută colegii, în primul rând motivul esenţial a fost acela că Dragnea a avut o cota scăzută de încredere şi a propus României teme care au deranjat sau teme care au fost interpretate greşit sau campania adversarilor a fost mai puternică decât temele puse pe tapet de domnul Dragnea. (…) Cele care au iritat sau care au fost folosite în reţelele de socializare şi care l-au dus pe Dragnea în situaţia de a fi demonizat”, a declarat Gabriela Firea la un post TV.

Citeste si...
Scere DEMISIA lui Liviu Dragnea

Potrivit lui Firea, din cauza propunerilor lui Dragnea a fost pedepsit şi partidul.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea se află, în prezent, încarcerat în Penitenciarul Rahova, unde execută pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare dispusă în dosarul DGASPC Teleorman.