Actualitate, Featured

Firea dă din casă: Soţul meu nu m-a consultat în privinta candidaturii la prezidenţiale

Soțul meu nu m-a consultat privind candidatura la prezidențiale – a fost răspunsul dat de Gabriela Firea jurnaliștilor, atunci când a fost întrebată dacă va candida la alegerile prezindețiale și dacă este posibil ca în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni să vedem o cursă între ea și soțul său Florentin Pandele. Firea a subliniat și că orice soție își susține soțul.

“Da, ar fi frumos? Ce frumos ar fi. Soțul meu e un om liber, într-o țară liberă. Recunosc că, deși ne consultăm pe deciziile mari, nu m-a consultat cu această decizie, dar îmi susțin soțul”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă este posibil ca prezidențiabilul PSD să fie o persoană din exteriorul partidului, Firea a declarat că orice variantă este posibilă, atâta timp că principalul criteriu este acela de șanse pe care le are: “Asta se va decide după o analiză ștințifică, nu după ureche”.

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, a anunțat, joi seară, că intenționează să candieze la alegerile prezidențiale ca independent, subliniind că soția sa, Gabriela Firea, nu își dorește această funcție. „Astăzi (joi, n.r) m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, nu am făcut niciun plan (…) îmi anunț candidatura la președinția României ca independent. Voi candidat independent. (…) Sunt primar de 19 ani. Am luat parte la nenumărate campanii. (…) Gabi (Gabriela Firea, primarul general. n.r) a spus de nenumărate ori că nu va candida. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, îmi doresc să trăiască într-o țară liberă, nu într-o țară care este instaurată teroarea”, a declarat Florentin Pandele, la RomâniaTv.