Featured, Politic

Firea crede că Dragnea scăpa de pușcărie dacă renunța la șefia partidului

Gabriela Firea consideră Liviu Dragnea ar fi în libertate dacă s-ar fi retras de la conducerea PSD atunci când cei 28 de semnatari ai unei scrisori i-au cerut acest lucru, anul trecut. „Rămânând în fruntea partidului, (…) s-au întâmplat lucruri”, a spus primarul.

„Liviu Dragnea cred azi era în libertate – cred, nu e literă de evanghelie juridică – dacă la momentul în care noi, cei 28 de semnatari ai acelei scrisori, s-ar fi retras. Rămânand în fruntea Partidului Social Democrat, despre care s-a spus că e prea mare şi că trebuie diminuat, adus la o cotă mai acceptabilă, s-au întâmplat multe lucruri”, a spus Gabriela Firea la DC News.

Primarul general al Capitalei a reiterat faptul că i-a reproşat fostului lider PSD că, „din supărare”, a diminuat cu 30% bugetul Primăriei.

28 de lideri judeţeni i-au cerut, în septembrie 2018, printr-o scrisoare, lui Liviu Dragnea să demisioneze din funcţia de preşedinte PSD şi din cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

blank