Actualitate, Featured

Firea arata cu degetul spre conducerea PSD: un domn venit de la PRM si unul de la PDL

Gabriela Firea a lansat atacuri dure la adresa lui Liviu Dragnea, pe care l-a numit domn venit de la PDL”, și la adresa lui Codrin Ștefănescu, ”domn venit de la PRM”, despre care spune că au ajuns să conducă PSD. Primarul general a dat ca exemplu al modului de lucru în PSD noua numire în fruntea Ministerului Dezvoltării, acolo unde a ajuns Ilan Laufer, cel care era criticat de Liviu Dragnea în mandatul pe care l-a deținut la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat,

”Un domn venit de la PRM, conduce alături de alt domn venit de la PDL, PSD. Nu e o pagină prea albă a PSD, dar asta este viața. Eu sper ca la primăria Bucureștiului să nu se întâmple nimic, probabil va fi mai greu. Eu voi face, în continuare, propuneri de proiecte. Eu fac, mereu, apel la consilierii generali să voteze cu conștiința.

Am pierdut momente bune, în care puteam să avem discuții la conducerea PSD. Domnul Ilan Laufer era foarte supărat că a fost demis de la conducerea unui minister, era supărat pe domnul Dragnea, iar acum a primit un astfel de minister. Iată, că se poate. O discuție sinceră și adevărată trebuia să aibă loc de la CEX-ul din septembrie. Eu voi rămâne în istoria PSD ca primarul care a obținut 7 primari din 7 posibili și omul care a fost îndepărtat că a avut naivitatea să creadă că ceea ce promite oamenilor se va realiza.”, a declarat Gabriela Firea, după ședința CEX.